المقادير:
قطع صدور دجاج مخلية
كوب بقسماط او فيجيتار
نصف كوب جبنة رومي مبشورة او بارميزان
معلقة ملح
معلقة زعتر
نصف كوب زبدة متسيحة
الطريقة:
نسخن الفرن على 200 درجة
نجيب سلطانية و نخلط فيها الفيجيتار و الجبنة و الزعتر و الملح
في طبق تاني نحط الزبدة السائحة
و بعدين نسقط قطع الفراخ في الزبدة
ثم في الخلطة السابقة المكونة من الفيجيتار و الاضافات الاخرى
اخيرا نجيب صينية مدهونة طبقة خفيفة
و نضع فيها الفراخ و ندخلها الفرن
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق