Ads 468x60px

الجمعة، 19 أبريل 2013

نجت الدجاج .

نجت الدجاج <<<<<<<<<<<<

المقادير:


قطع صدور دجاج مخلية

كوب بقسماط او فيجيتار

نصف كوب جبنة رومي مبشورة او بارميزان

معلقة ملح

معلقة زعتر

نصف كوب زبدة متسيحة


الطريقة:

نسخن الفرن على 200 درجة

نجيب سلطانية و نخلط فيها الفيجيتار و الجبنة و الزعتر و الملح 

في طبق تاني نحط الزبدة السائحة

و بعدين نسقط قطع الفراخ في الزبدة 

ثم في الخلطة السابقة المكونة من الفيجيتار و الاضافات الاخرى

اخيرا نجيب صينية مدهونة طبقة خفيفة 

و نضع فيها الفراخ و ندخلها الفرن

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق