Ads 468x60px

الخميس، 25 أبريل 2013

منتو الصينية


المقادير:

عجينه سمبوسه رقاق 
لحم مفروم مطبوخ 
ملح وفلفل اسود 
بصل مقطع شرائح 
فلفل رومي مقطع شرائح 
بطاطس مقطع شرائح 
ثلاث ملاعق جبنة كاسات+ كاس ماء .تخلط في الخلاط

الطريقة:

تحشي الرقاق باللحمه وتلف علي شكل اصابع 
نحضر صينيه ونبطنها بالبصل والبطاطس والفلفل 
ترص عليها الرقاق المحشي 
تخلط علبه الجبنه مع الماء في الخلاط وتتبل بالملح والفلفل الاسود 
يصب الخليط علي الرقاق وتغطي بالقصدير وتدخل الفرن حتي تنضج ويبقي فيها ماء قليل 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق